Op maat gesneden onderzoek

Bij New Agro Research bent u aan het juiste adres voor een op maat gesneden onderzoek naar uw product. Uw monster kan op een groot aantal bestanddelen onderzocht worden, waarbij u zelf kunt bepalen welke informatie voor u van belang is. Zo is het mogelijk om enkel de concentraties van één of twee stoffen te laten bepalen, maar kunt u er ook voor kiezen een heel spectrum aan bestanddelen te laten onderzoeken. Wanneer u onzeker bent over de oorsprong van uw product kan het daarnaast interessant zijn om het te laten onderzoeken op pesticiden (bestrijdingsmiddelen), zware metalen en residuen van oplosmiddelen.

 

Onderzoek naar actieve bestanddelen

Wanneer u een plant, kruid of extract therapeutisch wilt gebruiken moet het bepaalde bestanddelen bevatten die werkzaam zijn tegen uw aandoening. Welke bestanddelen dit zijn verschilt vanzelfsprekend per aandoening. U kunt ervan uitgaan dat wij het hele spectrum aan actieve bestanddelen van uw product kunnen meten. Bent u slechts geïnteresseerd in de aanwezigheid van één of twee van deze bestanddelen, dan is ook dat geen probleem. Neem contact met ons op om te verifiëren dat wij uw sample kunnen testen op de actieve stoffen die voor u van belang zijn.

Wij gebruiken HPLC-MS om uw monster op actieve bestanddelen te onderzoeken. Lees meer over HPLC-MS.

Lees meer over actieve bestanddelen in planten en kruiden.

 

Onderzoek naar zware metalen

Helaas kunnen wij uw sample momenteel niet op zware metalen onderzoeken. Wij hopen deze analyse in de toekomst te kunnen aanbieden.

 

Onderzoek naar pesticiden

Wij kunnen uw monster onderzoeken op de aanwezigheid van diverse pesticiden (bestrijdingsmiddelen), waaronder insecticiden, larviciden en fungiciden.

Wij gebruiken GC-MS-MS om uw monster op pesticiden te onderzoeken. Lees meer over GC-MS-MS en LC-MS-MS.

Lees meer over pesticiden.

 

Onderzoek naar oplosmiddelen

Om extracten van planten en kruiden te maken worden oplosmiddelen als benzeen, isopropyl, butaan en hexaan gebruikt. New Agro Research kan eventuele residuen van deze oplosmiddelen detecteren in uw monster.

Wij gebruiken GC-MS-MS om uw monster op oplosmiddelen te onderzoeken. Lees meer over GC-MS-MS.

Lees meer over oplosmiddelen.

 

Uw op maat gesneden onderzoek

Neem contact met ons op voor een volledig op maat gesneden onderzoek.