Het aanleveren van uw monster

Het aanleveren van uw monster is eenvoudig. Hieronder leest u hoe u het monster van uw plant, kruid of extract kunt prepareren.

 

Extracten aanleveren

Wij kunnen al uw extracten (bijvoorbeeld in de vorm van olie) onderzoeken op bestanddelen. Dit geldt zowel voor zelfgeproduceerde extracten als voor de extracten die u in een (internet)winkel gekocht heeft. Om uw extract te kunnen onderzoeken hebben wij een sample van 2 milliliter nodig.

Wanneer u een aanvraag doet om uw extract door ons te laten onderzoeken krijgt u (indien gewenst) een pakketje thuis gestuurd waarmee u uw monster kunt prepareren. In dit pakketje vindt u een buisje met daarop een streepje. Vul het buisje tot het streepje en stop het buisje in het meegeleverde gripzakje. Het gripzakje met uw sample kunt u vervolgens naar New Agro Research opsturen in de bijgesloten bubbeltjesenveloppe.

Binnen twee weken na ontvangst is uw monster onderzocht. U kunt dan uw rapport met resultaten en chromatogram inzien op de website van New Agro Research. U ontvangt een e-mailbericht wanneer uw rapport beschikbaar is.

  

Planten en kruiden aanleveren

Planten en kruiden in hun vaste (onbewerkte) vorm kunnen ook door ons onderzocht worden op bestanddelen. Om planten of kruiden te kunnen onderzoeken hebben we een monster van 1 gram nodig.

Wanneer u een aanvraag doet om uw plantmateriaal door ons te laten onderzoeken krijgt u (indien gewenst) een pakketje thuis gestuurd waarmee u uw monster kunt prepareren. Neem een sample zoals hierboven beschreven en stop deze in het meegeleverde gripzakje. Het gripzakje met uw sample kunt u vervolgens naar New Agro Research opsturen in de bijgesloten bubbeltjesenveloppe.

Binnen twee weken na ontvangst is uw monster onderzocht. U kunt dan uw rapport met resultaten en chromatogram inzien op de website van New Agro Research. U ontvangt een e-mailbericht wanneer uw rapport beschikbaar is.

 

Sample versturen

Wij verzoeken u vriendelijk onderstaand opdrachtformulier (digitaal) mee te sturen met uw sample. Let op dat het formulier niet wordt opgeslagen op de website. U kunt het formulier opslaan op uw eigen computer, vervolgens kunt u het als bijlage in een e-mail naar ons versturen. Uitprinten en er per post sturen kan eventueel ook. Als u het formulier wilt printen, vult u het dan eerst in op uw computer. De hoogte van de BTW en de prijs exclusief BTW worden dan automatisch berekend. U kunt het opdrachtformulier tevens vrijblijvend gebruiken om te zien wat de prijs is van de analyse(s) die u wenst.

opdrachtformulier

 

Uw geprepareerde sample verstuurt u samen met het ingevulde opdrachtformulier naar onderstaand adres:

New Agro Research
p/a Noorddijk 3
2391 CE, Hazerswoude-Dorp

Uw digitaal ingevulde opdrachtformulier stuurt u naar:

Info@newagroresearch.nl

 

Betalen

Betaling kan per bankoverschrijving. U kunt de kosten voor uw opdracht overmaken naar NL64 ABNA 0563 8714 66, t.n.v. New Agro Research BV. In de omschrijving kunt u simpelweg “Analyse” zetten. De kosten voor de volledige cannabinoïdenanalyse die wij momenteel aanbieden zijn 90 euro (inclusief BTW).